Personlig træning

Personlig træning hos BodyPresent handler om både din krop og din hjerne. Det betyder at hos BodyPresent får du hele pakken. Den største gave du kan give dig selv, er at forstå din krop, din hjerne og hvordan de arbejder sammen, for at gøre DIG til den bedste, DU kan være. 

Få de redskaber som bedst tjener dig, så du kan forstå vigtigheden af at passe på din krop. Derved opnår du at din krop kan give dig alt, hvad du behøver for at komme i mål med dine livs ønsker.. Vi kender alle sammen undskyldningerne, når vi f. eks ikke får trænet, eller ikke overholder slankekuren. Men disse undskyldninger holder os fra at opnå vores mål og sætter os i offer rollen. Find ud af hvorfor du bruger dem og tag din power tilbage. 

Når du vælger personlig træning hos BodyPresent, får du udover en professionel træner også adgang til en certificeret coach, som fastholder dig på vejen til dine mål. Sammen designer vi den bedste og mest realistiske løsning til dig. Det er aldrig for sent til at sætte nye mål for dig selv. BodyPresent er med dig hele vejen.