Online

Personlig Træning

 Dette format giver dig mulighed for at være hjemme hos dig selv og stadig få en fantastisk træning. Du vil spare tid og samtidig have mulighed for at forblive committet til at træne uden at det er nødvendigt, at du melder dig ind i et fitness center. Efter vores første konsultation (som er gratis), vil du og jeg begge logge på Skype.. Dette giver mig mulighed for at vise dig, hvad du skal gøre, checke din form og udførsel og holde øje med at du er ok. Jeg vil ligeledes være i stand til konstant at motivere dig til at gøre DIT bedste og jeg kan også presse dig ud af din komfort zone. 

Personlig træning hos BodyPresent er ikke blot fysisk træning, det handler om at sætte fokus på DIG. Jeg er committet til at hjælpe dit til at opnå dine mål og drømme ved at give dig mere end blot en god træning. Det betyder, at vi ikke kun passer på din krop, men også din hjerne og sjæl. 

Du er eksperten i dit liv, og derfor er du med i alle beslutninger omkring din træning. Det første skridt mod opnåelse af dine mål er at skabe handling. Det skridt kan du tage i dag ved at kontakte BodyPresent.